Welkom thuis Adriaen

Op vrijdag 21/09 mochten onze Kiwanis leden en sympathisanten zich opmaken voor de eerste nocturne van deze Adriaen Brouwer tentoonstelling in het MOU te Oudenaarde.

Onze cultuur preses, Edwin Meysmans, had terug voor een primeur gezorgd.

Kiwanis Adriaen Brouwer kon deze schitterende werken als serviceclub bewonderen op deze eerste nocturne. Alle hooggespannen verwachtingen werden volledig ingelost, mede dankzij de enthousiaste begeleiding van onze gidsen.

Hoe kon deze prachtige avond beter worden afgesloten dan met een aansluitend AB Buffet, welke mede werd mogelijk gemaakt door onze ex penningmeester en huidig voorzitter van de Sociale Commissie, JVD.

Alle Oudenaardisten onder ons gingen vol trots terug naar huis met de gedachte dat één van de grootste Vlaamse kunstenaars ooit één van hen is geweest.

Aan alle afwezigen, één goede raad………… ga zeker kijken naardeze unieke tentoonstelling tot 16 december 2018.