Home

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde
Safety Jogger Green Tour 2024

Green Tour & Green Mobility Expo viert haar jubileumeditie

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde voor de vijfde keer op rij haar Green Tour en Mobility Expo.

Elektrische mobiliteit verovert met grote snelheid onze wegen, maar misschien nog niet altijd onze harten. Mis daarom dit event niet en kom naar de markt in Oudenaarde waar je gratis alles te weten komt over elektrische wagens, oplaadpalen, E-bikes enzovoort.

Wil je actief deelnemen aan onze Green Tour voor elektrische voertuigen of onze fietstocht ? Geniet van een unieke elektrische ervaring en steun tegelijk de sociale doelen van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde.

Schrijf je snel in via deze link.

Drie Events in één:

• Expo (mini-autosalon) van 100% elektrische wagens, laadinstallaties en E-bikes op de markt van Oudenaarde ism de lokale concessiehouders. Doorlopende animatie, marktbar en wedstrijd met mooie prijzen.

Meer over EXPO

• Rally met elektrisch voertuig, dat de technische en andere vaardigheden van chauffeur en bijzitter op de proef stelt. Topevenement met grote amusementswaarde en waarbij de deelnemers de ganse dag culinair verwend worden met o.a. een lunchstop in een toplocatie en ’s avonds aanschuiven voor het marktdiner. Gelegenheid tot netwerken.

Meer over GREEN TOUR RALLY

• E-bike tocht in de Vlaamse Ardennen prima bewegwijzerd en met gratis bevoorrading op een idyllische tussenstop.

Meer over FIETSTOCHT

Alle events starten en komen aan op de markt. ’s Avonds kan je inschrijven voor de apotheose en marktdiner in de grote tent.

koffie stop green tour

Recreatieve E-bike rondrit Vlaamse Ardennen

Zin om de Vlaamse Ardennen per (E-)bike te ontdekken? Combineer uw bezoek aan de expo met een vlakke Green Bike Tour in de Vlaamse Ardennen. De Green Tour wordt dit jaar uitgebreid met een recreatieve fietstocht. De rit vertrekt en eindigt op de markt te Oudenaarde. Ondanks de heuvelachtige omgeving, zijn we erin geslaagd een rit van 40 km met nauwelijks hoogtemeters uit te stippelen. De fietser kan dan ook tenvolle genieten van het idyllische landschap via vlakke wegen. Halverwege is er een stop met bevoorrading voorzien om terug te eindigen op de markt, waar nog een verrassing wacht. Naast een gratis bezoek aan onze Green Tour Expo, ben je ook uitgenodigd mee aan te schuiven aan de BBQ. Voor de fietsers is op de markt een afgesloten pakeerplaats voorzien. Het parcours is bedoeld voor E-bikers, maar mechanische fietsen worden absoluut niet uitgesloten.

In a nutshell

Wanneer
  • Zaterdag 28 september 2024
Activiteiten
  • Safety Jogger Green Tour
  • Expo CO2-neutrale wagens
  • E bike fietstocht
  • Markt BBQ
Start
  • Markt Oudenaarde
Aankomst
  • Markt Oudenaarde

Bekijk het volledige programma